RSS
Facebook
Twitter

събота, 4 юни 2016 г.

Партита малко

Последните два уикенда взех участие в интензивни партита. Работи здраво, купонясвай още по-здраво.

Предната събота беше румънско парти в нашата къща. Антонио - едно от момчетата, беше извикал свои приятели и аз и Андрейко се присъединихме. Преди събитието отскочих до българския магазин и взех една баница, кюфтета и печени червени чушки. Баницата пожъна голям успех, а кюфтета се загубиха някъде из планините от месо, което другите бяха донесли.

Пиене, кряскане, смях, манеле (румънското име на чалгата) - изобщо - разтуха голяма.





Този петък беше на малко по-високо ниво. Този път колеги на Андрей се събираха и го бяха поканили, а той беше попитал дали не може да ме пръседини. Момчетата бяха от различни краища - Полша, Чехия, Румъния... Събитието се състоя на плача, с бирички - пак смях, а-у...

Така наречените underage (малолетни и непълнолетни) бързо ни накацаха да им дадем по кенче бира. Явно такъв е обичаят тука, това е нещо като сурвакане :) И малките англичани си пият като големите - мешат бира, сайдер, водка, каквото им падне. И буквално кацат като чайки.

Иначе край плажа имаше пет линейки, готови да возят нуждаещите се. Очевидно хората си знаят, че поне един-два курса до местния изтрезвител ще се правят.

На плажа имаше и групички, които си правеха барбекю. Ние този път не бяхме подготвени.

Все пак сред многото работа се намира време, макар и преко сили, да се повесели човек.


0 коментара:

Публикуване на коментар