RSS
Facebook
Twitter

вторник, 19 април 2016 г.

Приятен шок от Словения

Голяма изненада днес! Прибирам се отнякъде и гледам - получил съм писмо. Право от Словения, адресант: Наси. Наистина голяма весела изненада, много мил жест.

В плика - картичка от Словения с няколко кадъра от тамошните забележителности и с чудесни послания, свързани с пролет, усмивки и хубаво настроение.

Следобеда разменихме по няколко думи във Фейсбук. Оказа се, че видяла адреса през блога. А аз мислех (и имах информация), че само баба ми го чете :)

И в Словения българската общност била слабичка. Даже тя опитала да направи среща на българите в Любляна, ама не им се получило. Впрочем това е поредното смешно съвпадение, защото и аз организирах среща на българската общност в Борнмът и Пул и макар че още не е проведена, като нищо да се яви човек, човек и половина. Но ще видим де...

А други подобни съвпадения (без никаква "координация") има бол. Примерно бяхме почнали успоредно народните танци и горе-долу успоредно ги спряхме... и това без изобщо да се знае от единия или другия. И други подобни има.

И да се знае: в Словения също има кукери (научено от картичката :) ).







0 коментара:

Публикуване на коментар