RSS
Facebook
Twitter

неделя, 23 август 2015 г.

Еършоу в Борнмът

Ето го и ежегодното еършоу в Борнмът. По програма това чудо трябваше да трае четири дни - от четвъртък до неделя, но според мен в четвъртък и петък са били отменени част от нещата заради лошото време.

Два пъти гледах военните играчки на г-жа кралицата - един път в петък вечерта, когато се сдобих с колело, и един път в неделя следобед.







В неделята видях повече шоу. Първо още докато се придвижвах към плажа, над главата ми летяха "Червените стрели" (Red Arrows). После два изтребителя летяха един срещу друг и се разминаваха по всякакви начини над главите на публиката. После един хеликоптер нещо се кълчеше, вълнички правеше, предница вдигаше, задница вдигаше... А чайките въобще не се смущаваха. Направят чупка в опашката, вирнат клюн и си продължават по своите задачи.

Само малко паника настъпи, когато дойде F16. То и аз разбрах, че е дошъл, когато звукът му дойде иззад мен. Първо идва самолетът, после идва звука :) В този момент чайките вече се респектираха, даже по-плашливите може и да са се изпуснали. Изтребителчето си изигра хореографията, лупинги, вертикално нагоре, вертикално надолу, изобщо каквото можа - даде. Всичко свърши с някакъв скучен стар самолет. И както си беше скучно, пусна пет парашутисти. И петимата се приземиха точно на плажа в точно определена зона, независимо, че имаше лек ветрец и независимо, че бяха петима и трябваше да се изчакват.

Изобщо, стана шоу... :)







0 коментара:

Публикуване на коментар