RSS
Facebook
Twitter

петък, 25 декември 2015 г.

Преди Бъдни вечер - вкусен къри обяд в пъб на центъра

Преди Бъдни вечер и след разходката по кея на Борнмът, с Ани отидохме по нейно предложение в един пъб, който се казва The Moon in the square (Луната на площада). Всеки ден в това заведение има различна тематична кухня, като четвъртъците са дните на кърито. Във вторник пък са стековете, а в петък - рибите.

Приятна атмосфера и пълно заведение. Поръчва се на бара и се казва на коя маса си седнал, а серивтьорите съвсем скоро носят желаните блюда. Всичко беше много вкусно, а порциите заситиха напълно, въпреки че на първи поглед не изглеждаха твърде големи. Не и сравнени с потенциалните порции от китайския ресторант.

Пикантното пиле влезе чудесно с една биричка, сладкото от корма "рестартираше" вкусовите рецептори, а хлебчетата и оризът бяха добро допълнение. £8.25 е ястие с алкохолна напитка, £6.75 - с безалкохолно. Според Ани този пъб, който е част от голяма верига, е съпоставим като ниво с "Дивака" - масово място с добри цени. И да, масите бяха пълни, а хората изглеждаха доволни в навечерието на Коледа.





0 коментара:

Публикуване на коментар