RSS
Facebook
Twitter

неделя, 10 януари 2016 г.

Първата нормална събота за 2016 година прекарах с господата Андрей и Богдан в кварталния пъб. Не звучи стимулиращо, но всъщност беше едно много добро продължение на зародилата се традиция в края на седмицата да играем билярд. Просто този път решихме да не пътуваме с кола, а да видим какво предлага района на Паркстън. Или Паркстоун, не знам.

Влязохме във "Виктория крос", точно първото изпречило ни се пред очите завдение. Взехме си по биричка и почнахме да играем билиярд.

В пъба музиканти разставяха инструмените си и по-късно послушахме и жива музика. И едно куче имаше в пъба, голяма скица. Само как издържа на шума, не знам.

Иначе след три-четири игри помежду ни, на масата дойде един дядо - и той скица. Понеже видя, че съм по-добър от "колегите" румънци, ми отправи предизивкателство. Бих го два пъти, като във втората игра разчистих масата с едно заставане. Имах брутално точна ръка, а две от общо 8 топки влязоха и с флук (късмет). Но и дядото беше много силен. Би безпроблемно и Андрей, и Богдан. Много точна ръка и много добра техника - не трепва. Пък и танцува, купонясва. Свежарка! Ето малко видео този път:



0 коментара:

Публикуване на коментар