RSS
Facebook
Twitter

неделя, 13 ноември 2016 г.

И изпитът по ДДС падна

След удар се почива.

Стара българска бандитска поговорка. След силното представяне на предния изпит дойде ред да взема следващия на ръба. Изпитът по ДДС (на английски VAT) ми беше един от най-интересните като материя, но явно съм допуснал грешки.

В последните дни и седмици съм адски изморен, работя по много, уча по много и изобщо - темпото е малко по-високо от поносимото.

Дори след този изпит за първи път се случи от влака направо на работа да отида. Може в следващите дни да напиша няколко реда и за тази ситуация, а именно, че фирмата е пред разпад поради липсата на хора и по-точно на чужденци от ЕС.

Обратно на изпита - независимо дали е взет със 100% или с минималните 70%, удовлетворението е еднакво. Събарям ги един по един, четири паднаха, два остават.

Сега ще пробвам да взема изпит в интервал от шест дни - следващият е във вторник. Дисциплината е "професионална етика", а статистиката сочи, че там най-често късат. Българките, които имат тази диплома, са го взели от третия път. Не е изключено и моята стомна най-накрая да се счупи, но няма да се даваме без бой.

Довечера тичам да гласувам (естествено след работа) и после - четене, тестове, четене...


0 коментара:

Публикуване на коментар