RSS
Facebook
Twitter

неделя, 18 октомври 2015 г.

Пълна събота: Пазар, мач, парти

Интензивна събота. След като се разреши банковия проблем, започна полека-лека да се разрешава и проблема с агенцията. Сутринта загубих доста време в пазар, а с това и част от енергията, която трябваше да вложа по-късно в мача между Канфорд Юнайтед (Canford United) и Милборн Порт (Milborne Port).

Достигането до Корф Мълен (Corfe Mullen) не мина гладко. Автобусът закъсня, а отделно шофьорът ме посъветва да сляза на грешна спирка. Озовах се на игрището, макар и със закъснение.

Мачът беше пълна боза, до голяма степен и заради мен. Отмених дузпа за домакините, което беше критичен момент, но поне имаш късмет и отмених гол и на гостите. В съдийството няма поправена грешка, но поне показах еднакъв критерий :)

За първи път ми се наложи да показвам и червен картон, той поне беше безспорен. Хубавото в мача беше свърши и че все пак овладях ситуацията навреме.

Дори не се и замислих да правя снимки на игрището, както обикновено. Един слаб мач обаче не прави един съдия слаб. Нормално е на 10-15 мача да има по един, в който концентрацията и представянето да не са на обичайното ниво.

После се вкиснах и с волейболистите. Полуфинал, Европейско първенство в София, загуба от 2:0 до 2:3 от Франция...


Оставаше да посетя българското парти в Борнмът. Посетих го, запознах се с българчетата, всички от които студенти в местния университет. БГ рап, чалгица, нищо необичайно - един мини Студентски град. Но децата са симпатични. Казвам деца, защото се чувствах като вуйчо им там - все пак почти всички са на видима възраст от 18 до 22-23 :)

0 коментара:

Публикуване на коментар