RSS
Facebook
Twitter

вторник, 17 май 2016 г.

Първите 1000 мили, албум с лепенки Евро 2016, диня

Няколко глупости накуп мисля да излъча по телевизията, пардон - в блога.

Първо, за точно 37 дни с колицата преминах първата психологическа граница от 1000 мили. Навъртях 1609 км. в Англия за малко повече от месец. Край на съобщението :)

Междувременно заради посредственото представяне на чушките се реши да се посадят дини и пъпеши :) Те пък разпукаха семките за два дена. На снимката виждаме две бъдещи дини. Да си пожелаем слънчеви дни и плодородна почва.


В последното ми посещението в Теско забелязах, че покрай касите са разположени безплатни албуми с лепенки за Евро 2016. Грабнах един за всеки случай, а вътре бяха първите шест лепенки. Ще си купя 5-10 пакетчета да се радвам.


Всичко гореописано се случва в някакви мигове. В новата работа ме заливат с часове както  вълничките захлупват децата на морето - водата те грабва и те вади на брега. Вчера, в понеделник, направих 13 часа и 45 минути, като в това число не е включено времето за транспорт. Край и на това съобщение :)

Сигурно още някоя глупост мога да разкажа, но идват вечерните визити.

П.С. Ето още една последна. Machine Mart ми изпратиха 500 страници каталог със земеделска техника, гаражно оборудване и ръчни инструменти. Колко мило... :)

0 коментара:

Публикуване на коментар