RSS
Facebook
Twitter

събота, 20 август 2016 г.

Еършоу в Борнмът 2

Ето че някои събития започват да се повтарят. За втора поредна година гледам Еършоуто на Борнмът и за втора поредна година програмата се обърква от лошото време.

Всъщност, за да съм максимално точен, този път видях точно два светещи самолета петък вечерта от Борнмътския кей и един нископрелитащ авиоветеран в четвъртък следобед, който мина над къщата ми в Пул.

В петък вечерта отново нямаше много поръчки в Индийското и си тръгнах по-рано. В 20:30 часа бях пред хотела на Митко да го питам дали не иска да се присъедини, макар че аз така или иначе щях да отида. Е, присъедини се. По програма освен светещите самолети трябваше да има и парашутисти, но мощният вятър и дъждецът, който заваля, осуетиха напълно програмата.

В крайна сметка се поразходихме сред хора, видяхме и фойерверките на Борнмът след тези на Пул. В Пул са в четвъртък, в Борнмът са в петък.


С Митко пихме по едно безалкохолно Мохито. Осъзнахме грешката си след като вече бяхме направили покупката. Някакъв закон явно има, но алкохол (дори и бира) по улиците не се продава.

Опитах си късмета и на тези каравани, където с топки трябва да събориш пирамидка от метални цилиндри. Ако ги събориш и всички паднат зад платформичката, печелиш плюшена играчка. Първо погледах малко, за да си направя тактика. Освен това си спомням и съветите на Сал Пиаченте от Нешънъл Джиографик, в чийто филми се показват трикове как да се побеждава на различни игри.

Имаше хора, които дори не улучваха пирамидата. Невероятно некоординирани екземпляри има :) Дойде и моят ред. Първи удар три долу, три зад платформата. Втори удар - още две разчистени. Трети удар - едвам чукнах цилиндърчето и то си остана право. Ей, страшно некоординирани екземпляри има :)) Възгласи на разочарование се чуха от околната тълпа, защото всички бяха набили по 3 паунда вече и никой не беше толкова близо. И аз щях да си изям задните части от яд.

П.П. Снимката е илюстративна, цилиндърчетата бяха метални, а топчиците - меки.

Старо по темата:
Еършоу в Борнмът


0 коментара:

Публикуване на коментар